februari 18, 2020
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • Väntar på att kurserna hämtas..
 • New York
 • London
 • Moscow
 • Tokyo
 • Stockholm
 • Delhi
 • Hong Kong
 • Frankfurt

Här är Sveriges alla 206 miljardärer 2019

 • december 23, 2019
 • Redaktionen

Aldrig har så många varit så rika i världen och i Sverige. Antalet svenska miljardärer på Veckans Affärers årliga lista slår rekord samtidigt har klyftan mellan rika och fattiga aldrig varit större. I USA har frågan till och med blivit ett slagträ i presidentvalskampanjen. Facebookgrundaren Mark Zuckerberg värd 62 miljarder dollar håller med: “ingen förtjänar att ha så mycket pengar”.

En högkonjunktur som för länge sedan satt rekord i uthållighet och fått mången nationalekonom att klia sig fundersamt i huvuden fyllda med minusräntor och andra makroekonomiska teorier ställda på ända.

En aktiemarknad som inte heller visar några tecken på att tackla av efter en konstant tjurrusning under dryga decenniet på nära 200 procent för Stockholmsbörsen. Det är inte konstigt att rikedomen flödar i ett sådant ekonomiskt klimat och allra mest ökar rikedomen för dem som redan har allra mest.

Antalet svenska miljardärer har nu bara under 2000-talet ökat med över 300 procent.
Glödhet konjunktur och börsfest betyder att de med högst Hela 87 procent av kapitalvinsterna 2017 tillföll de 10 procenten av svenskarna med högst inkomst, enligt SCB.

Just nu äger de rikaste 10 procenten av världens befolkning 82 procent av den totala globala förmögenheten och de 1 procent rikaste 45 procent. Samtidigt äger de 50 procent “fattigaste” blygsamma 1 procent av världens samlade förmögenheter. Allt enligt en färsk studie från investmentbanken Credit Suisse.

Trenden ser likadan ut i så gott som hela västvärlden. Efter att under 1900-talets mitt minskat så har ojämlikheten ökat kontinuerligt i de allra flesta länder allt sedan 1980-talets Reaganoch Thatcher-era och de fria marknadskrafternas allt större dominans över samhälle och politik.

I USA noterades nyligen den ekonomiska ojämlikheten till all time high mätt med den så kallade ginikoefficienten, som amerikanerna haft koll på de senaste femtio åren. De vidgade ekonomiska klyftorna och landets miljardärer har också blivit ett slagträ i den aktuella presidentvalskampanjen där flera av de hetaste demokratiska kandidaterna kommit med uppmärksammade utspel. Såväl Elizabeth Warren som Bernie Sanders har under hösten lanserat förslag på ny förmögenhetsskatt för de allra rikaste.

Och det framträder också en allt större ödmjukhet och på vissa håll till och med en oro bland världens superrika för den ökande ekonomiska ojämlikheten, som hos finansmännen Warren Buffett och Ray Dalio – eller som hos Facebooks grundare.”Ingen förtjänar så mycket pengar,” förkunnade nämligen Mark Zuckerberg nyligen apropå miljardärsdebatten. Själv är han nummer åtta bland världens allra rikaste enligt Forbes:

 1. Jeff Bezos, Amazon, 131 mdr $
 2. Bill Gates, Microsoft, 96,5 mdr $
 3. Warren Buffett, Berkshire Hathaway, 82,5 mdr $
 4. Bernard Arnault, LVMH, 76 mdr $
 5. Carlos Slim Helú, America Movil, 65 mdr $
 6. Amancio Ortega, Inditex, 62,7 mdr $
 7. Larry Ellison, Oracle, 62,6 mdr $
 8. Mark Zuckerberg, Facebook, 62,3 mdr $
 9. Michael Bloomberg, Bloomberg, 55,5 mdr $
 10. Larry Page, Google, 50,8 mdr $

Den franske superekonomen Thomas Piketty lanserade nyligen sin nya bok ”Kapitalism och ideologi” där han med en fyrpunktsplan propagerar för hur världen ska bli mer rättvis genom att göra det omöjligt att vara miljardär.

Social oro, ökad brottslighet, segregation och populism till trots lyser dock det mesta av den typen av reaktioner och debatt med sin frånvaro här hemma i Sverige.

Inte många ögonbryn höjdes ens när årets mest uppseendeväckande nya svenska förmögenhetsansamling blottlades hos de nya riskkapitalrikingarna i stall EQT. Sedan intåget på börsen för Wallenbergsfärens riskkapitaljätte kan vi nämligen räkna in hela åtta nya miljardärer på ett bräde på Veckans Affärers lista.

Bland övriga stora förmögenhetsvinnare hittar vi Klarnagänget Sebastian Siemiatkowski, Victor Jacobsson och Niklas Adalberth, som fått se värderingen av fintechjätten de grundade tillsammans för bara fjorton år sedan skjuta i höjden ytterligare det senaste året. Men Klarnas uppvärdering gynnar inte bara grundarna utan drar också med sig ett gäng tunga medinvesterare upp på miljardärslistan, som Avitogrundarna Jonas Nordlander och Filip Engelbert samt Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander.

Lågränteparadiset har också fortsatt att elda på fastighetsfesten och byggt vidare på fastighetsmagnaternas förmögenheter.

Fastighetsindex på börsen är upp ytterligare dryga 40 procent det senaste året. Bland de allra största fastighetsvinnarna hittar vi Sagax David Mindus samt Rutger Arnhult som ökat på sina respektive förmögenheter med 80 respektive 60 procent i spåren på det senaste årets husrally på börsen.

Stefan Persson och hela H&M-klanen har också tagit fin revansch efter fjolårets riktiga bottenkänning. Klädjättens aktie har återhämtat sig rejält på börsen.

Åt andra hållet har det gått för Spotifygänget Daniel Ek, Martin Lorentzon, Ludvig Strigeus och Felix Hagnö sedan luften gått ur musikstreamingjättens aktie det senaste året, med hela 30 procent mellan våra bägge avstämningsdagar.

Fortsatt generationsskifte i den absoluta toppen av listan är en annan trend som går igen även i år. I fjol var det Ikeagrundaren Ingvar Kamprads bortgång som innebar att makten och kontrollen över möbeljätten spreds ut över såväl sönerna som tjänstemän i den snåriga koncernstrukturen – och därmed också förmögenheten.

I somras gick den tidigare tvåan på listan, Hans Rausing, bort. Och vad som händer med arvet och kontrollen av hans förmögenhet är fortfarande oklart.

Hela listan:

1. Stefan Persson
178 MILJARDER
Ålder: 72 Bor: Stockholm Bolag: H&M

Med sin del av årets rekordutdelning på över 16 miljarder kronor har han fortsatt att stödköpa aktier i klädjätten som hans pappa Erling grundade – hittills i år för 3 miljarder. Och tillsammans med hållbarhetsfokuset har det lönat sig. Aktien är efter flera års kräftgång i dag värd över 200 kronor mot 129 kronor i början av året och själv har han ökat sin förmögenhet från 115 miljarder förra året till 178 miljarder i år – en ökning på över 50 procent.

2. Melker Schörling
82 MDR KR
Ålder: 72 | Bor: Stockholm | Bolag: Securitas

Investmentsbolaget med hans namn köptes ut från börsen för ett par år sedan när hans hälsa började svikta. I år har bolaget sålt ut delar av i första hand Hexagon.

3. Frederik Paulsen
70 MDR KR
Ålder: 68  | Bor: Lausanne  | Bolag: Ferring

Han är en av Sveriges mest hemlighetsfulla miljardärer och ensam ägare till läkemedelsbolaget som grundades av hans föräldrar 1950. I dag är det ett av världens femtio största och placerat i Schweiz.

4. Antonia Ax:son Johnson
69 MDR KR
Ålder: 76 | Bor: Upplands Väsby | Bolag: Axel Johnson

Sveriges rikaste kvinna har bestämt sig för att gå i pension och lämnade styrelsen i Axfood tidigare i år. Hon sitter kvar i maktbolaget Axel Johnson och kan nu ägna mer tid åt Lövsta stuteri som hon miljöcertifierade redan 2001.

5. Jörn Rausing
68 MDR KR
Ålder: 59 | Bor: Surrey | Bolag: Tetra Laval

5. Kirsten Rausing
58 MDR KR
Ålder: 67 | Bor: Newmarket | Bolag: Tetra Laval

5. Finn Rausing
58 MDR KR
Ålder: 64 | Bor: Stockholm | Bolag: Tetra Laval

Kirsten är äldst av Gads tre barn och driver sedan fyrtio år stuteriet Lanwades Stud där hon föder upp runt åttio galopphästar årligen. Hon sägs vara den som stod fadern närmast och den som bestämmer när det gäller familjens affärer.

Finn är ordförande i Tetra Lavals revisionsutskott och utanför koncernen sitter han i styrelsen för EQT, Excillum och Swedeship Marine.

Jörn är ansvarig för Tetra Lavals fusions- och förvärvsverksamhet och sitter i styrelsen för Museum of London. Hans affärsintresse har gått i arv till sonen Magnus som nyligen investerat i den svenska Klarnautmanaren Zaver.

8. Bertil Hult
58 MDR KR
Ålder: 78 | Bor: Luzern | Bolag: EF

Dyslektikern som skapade en global utbildnings- och språkresekoncern har gått i pension, men fick tidigare i år hederspris av tidningen Chef med motiveringen: ”Han var pojken som inte kunde lära sig läsa, men grundade ett utbildningsimperium.”

9. Fredrik Lundberg
42 MDR KR
Ålder: 68 | Bor: Djursholm | Bolag: Lundbergs

Sveriges mest konservativa och försiktiga miljardär fortsätter att sakta men säkert utöka sin förmögenhet. Alla de största innehaven i hans svällande aktieportfölj som Holmen, Hufvudstaden, Industrivärden och Indutrade har utvecklats starkt det senaste året. Det betyder att han blivit 6 miljarder rikare och nu tagit sig in på tio-i-topp-listan över Sveriges allra rikaste.

10. Dan Sten Olsson
36 MDR KR
Ålder: 72 | Bor: Göteborg | Bolag: Stenagruppen

Att borra olja har inte varit någon succé hittills för den göteborgska redarfamiljen. Förlusten för Stena Drilling uppgick till 4 miljarder bara under 2018. Och i år hamnade brittiskflaggade fartyget Stena Impero mitt i en storpolitisk konflikt och konfiskerades av iranska styrkor. Men fastighetsbolaget som är ett av landets största går som tåget.

11. Ane Uggla
36 MDR KR
Ålder: 71 | Bor: Stockholm | Bolag: AP Möller Maersk

I Danmark ses redarfamiljen som närapå kungligheter. Sonen Robert är tredje generationen i landets största företag som Maersk Mc-Kinney Møller byggde upp och som Ane Uggla tog över när hennes pappa dog.

12. Carl Bennet
30 MDR KR
Ålder: 68 | Bor: Västra Frölunda | Bolag: Carl Bennet AB-gruppen

I en intervju med VA tidigare i år delade han med sig av det bästa affärstips han fått: “Företag med bra resultat är ofta bättre än man tror och företag med dåliga sämre. Det har stämt när jag tittat på alla mina förvärv.” Tipset fick han från Electrolux förre vd Anders Scharp.

13. Gustaf Douglas
28 MDR KR
Ålder: 81 | Bor: Åkersberga | Bolag: Latour/Wasatornet

I början av maj tackade han av sin Latour-vd Jan Svensson som levererat en totalavkastning på 1 800 procent under sina femton år på posten. Och i slutet av samma månad visade han upp sitt frimärke ”Den gula treskillingen” på samlarmässan Stockholmia. Det är världens näst dyraste och har värderats till 2,1 miljoner euro.

14. Johan Eliasch
28 MDR KR
Ålder: 57 år Bor: London Bolag: Head

Han är inte bara mannen bakom Heads populära carvingskida, han har räddat över en miljon hektar regnskog och varit rådgivare till den tidigare premiärministern Theresa May i brexitfrågan.

15. Torbjörn Törnqvist
25 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Genève Bolag: Gunvor Group

För ett år sedan kom nyheten att Gunvor Group som första oljehandelsbolag skulle börja jobba efter FN:s konvention om mänskliga rättigheter. Ett halvår senare avslöjade den schweiziska åklagarmyndigheten att bolaget sedan flera år tillbaka utreds för mutbrott i Kongo-Brazzaville. Häromåret avvecklade han alla sina ryska affärer.

16. Erik Selin
23 MDR KR
Ålder: 52 år Bor: Göteborg Bolag: Balder

Har under året fortsatt sin satsning på fintech och är numera största ägare i nischbanken Hoist Finance. Balder har köpt fastigheten som flera gånger utsetts till Stockholms fulaste hus – före detta Arkitekthögskolan. Privat har han skilt sig och synts nu med nya flickvännen Isabella Löwengrip.

17. Karl-Johan Persson
23 MDR KR
Ålder: 44 Bor: Stockholm Bolag: H&M

17. Charlotte Söderström
23 MDR KR
Ålder: 42 Bor: Djursholm Bolag: H&M

17. Tom Persson
23 MDR KR
Ålder: 34 Bor: Stockholm Bolag:H&M

Stefan Perssons tre barn äger 10 procent var i familjens maktbolag Ramsbury och har precis som pappa ökat sina förmögenheter rejält efter årets rekordutdelning och börsrally.

Äldste sonen Karl-Johan har varit vd i den svenska klädjätten i tio år nu. Charlotte har tillsammans med deras mamma Pamela Collett Persson stuteriet Arch i Båstad. Hon håller också i H&M-sponsringen av ryttarna Malin Baryard och Peder Fredricson. Tom gick liksom sin syster på teaterlinjen på Danderyds gymnasium och har i dag ett filmproduktionsbolag.

20. Martin Lorentzon
20 MDR KR
Ålder: 50 Bor: Stockholm Bolag: Spotify

Boråsaren stod för pengarna när Daniel Ek och han startade Spotify 2006. I en intervju i Göteborgs-Posten i år avslöjade han framgångsreceptet: “Satsa 3 procent på affärsidén och 97 procent på genomförandet. Många har liknande idéer, det är genomförandet som är det svåra.”

21. Liselott Tham
17 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Djursholm Bolag: H&M

Stefan Perssons lillasyster blev Sveriges näst mesta skattebetalare 2017 och bidrog med inte mindre än 297 649 232 kronor till statskassan.

22. Eric Douglas
17 MDR KR
Ålder: 51 Bor: Stockholm Bolag: Wasatornet/Latour

22. Carl Douglas
17 MDR KR
Ålder: 58 Bor: Åkersberga Bolag: Wasatornet/Latour

Eric har just färdigställt Djursholms dyraste hus för uppskattningsvis en kvarts miljard. Ett gammalt rekord innehades länge av Fredrik Lundberg som byggde 1 592 kvadratmeter nytt på 1990-talet.

Carl sålde under året ut hela sitt innehav i Latour.

24. Erik Paulsson
17 MDR KR
Ålder: 77 Bor: Båstad Bolag: Peab

I år fyller familjeföretaget som bröderna Erik och Mats lade grunden till när de i tonåren tog hand om renhållningen i Grevie sextio år. Själv lämnade han bolaget redan på 1990-talet och har på senare år också lämnat alla styrelseuppdrag.

25. Niklas Zennström
17 MDR KR
Ålder: 53 Bor: London Bolag: Skype/Atomico

Skypegrundaren bildade välgörenhetsorganisationen Zennström Philantropies tillsammans med sin fru Catherine redan 2007. Att rädda Östersjön är ett av målen som har sitt ursprung i hans stora seglarintresse. Men i år tvingades han bryta ÅF Offshore Race, tidigare Gotland Runt, där han var skeppare på fyrtiofotaren Rán på grund av hårt väder.

26. Stefan Olsson
16 MDR KR
Ålder: 70 Bor: London Bolag: Stenagruppen

27. Rutger Arnhult
16 MDR KR
Ålder: 52 Bor: Lidingö Bolag: Klövern, M2-Gruppen

28. Markus Persson
15 MDR KR
Ålder: 40 Bor: Stockholm Bolag: Mojang

29. Sten Åke Lindholm
15 MDR KR
Ålder: 78 Bor: Lausanne Bolag: Biltema

30. Daniel Ek
14 MDR KR
Ålder: 36 Bor: Stockholm Bolag: Spotify

31. Thomas Sandell
13 MDR KR
Ålder: 58 Bor: New York Bolag: Castlerigg

32. Katarina Martinson
13 MDR KR
Ålder: 38 Bor: Stockholm Bolag: Lundbergs

32. Louise Lindh
13 MDR KR
Ålder: 39 Bor: Stockholm Bolag: Lundbergs

34. Sven-Olof Johansson
12 MDR KR
Ålder: 74 Bor: Stockholm Bolag: Fast Partner

35. Madeleine Olsson-Eriksson
10 MDR KR
Ålder: 74 Bor: Göteborg Bolag: Stenagruppen

36. Rune Andersson
10 MDR KR
Ålder: 75 Bor: Sösdala Bolag: Mellby Gård

37. Ian Lundin
10 MDR KR
Ålder: 59 Bor: Genève Bolag: Lundingruppen

38. Peter Kamprad
9 MDR KR
Ålder: 55 Bor: Bryssel Bolag: Ikano

38. Jonas Kamprad
9 MDR KR
Ålder: 53 Bor: London Bolag: Ikano

38. Mathias Kamprad
9 MDR KR
Ålder: 50 Bor: London Bolag: Ikano

41. Elisabeth Douglas
9 MDR KR
Ålder: 78 Bor: Åkersberga Bolag: Latour/Wasatornet

42. David Mindus
9 MDR KR
Ålder: 47 år Bor: Stockholm Bolag: Sagax

43. Lars Wingefors
8 MDR KR
Ålder: 42 Bor: Karlstad Bolag: THQ Nordic

44. Hans Wallenstam
8 MDR KR
Ålder: 58 Bor. Pixbo Bolag: Wallenstam

45. Fredrik Paulsson
8 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Båstad Bolag: Peab

46. Christer Gardell
7 MDR KR
Ålder: 58 Bor: Saltsjöbaden Bolag: Cevian

47. Karl-Johan Blank
7 MDR KR
Ålder: 56 år Bor: Skara Bolag: Jula

48. Eva Lundin
6 MDR KR
Ålder: 85 Bor: Genève Bolag: Lundingruppen

48. Lukas Lundin
6 MDR KR
Ålder: 61 Bor: Genève Bolag: Lundingruppen

48. Mona Hamilton
6 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Genève Bolag: Lundingruppen

48. Nico Mordasini
6 MDR KR
Ålder: 53 Bor: Genève Bolag: Lundingruppen

52. Cristina Stenbeck
6 MDR KR
Ålder: 42 Bor: Stockholm Bolag: Kinnevik

53. Jenny Lindén Urnes
6 MDR KR
Ålder: 48 Bor: Stockholm Bolag: Lindéngruppen

54. Felix Hagnö
5 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Djursholm Bolag: Spotify

55. Fredrik Wester
5 MDR KR
Ålder: 45 Bor: Stockholm Bolag: Paradox Interactive

56. Robert Weil
5 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Stockholm Bolag: Proventus

57. Sven Norfeldt
5 MDR KR
Ålder: 60 Bor: Göteborg Bolag: Dunross

58. Sten Mörtstedt
5 MDR KR
Ålder: 79 Bor: Schweiz Bolag: CLS

59. Gunnar Dellner
5 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Belgien Bolag: Dellner Couplers

60. Victor Jacobsson
4,8 MDR KR
Ålder: 37 Bor: Stockholm Bolag: Klarna

61. Conni Jonsson
4,8 MDR KR
Ålder: 59 Bor: Stockholm Bolag: EQT

62. Sebastian Siemiatkowski
4,3 MDR KR
Ålder: 37 Bor: Stockholm Bolag: Klarna

63. Rolf Lundström
4,0 MDR KR
Ålder: 82 Bor: Mölndal Bolag: Provobis Holding

64. Jakob Porsér
4,0 MDR KR
Ålder: 41 Bor: Danderyd Bolag: Mojang

65. Dan Olofsson
4,0 MDR KR
Ålder: 69 Bor: Malmö Bolag: Epsilon, Sigma

66. Christer Brandberg
4,0 MDR KR
Ålder: 77 Bor: Stjärnhov Bolag: Axis

67. Sven Hagströmer
4,0 MDR KR
Ålder: 75 Bor: Stockholm Bolag: Creades

68. Staffan Salén
4,0 MDR KR
Ålder: 52 Bor: Djursholm Bolag: Salénia

69. Mikael Ståhl
3,8 MDR KR
Ålder: 63 Bor: Kimstad Bolag: Henry Ståhl Fastigheter

70. Erik Penser
3,7 MDR KR
Ålder: 77 Bor: Oxfordshire Bolag: Erik Penser

71. Gerard de Geer
3,7 MDR KR
Ålder: 72 Bor: Thailand Bolag: Brunswick

71. Martin Andersson
3,7 MDR KR
Ålder: 52 Bor: London Bolag: Brunswick

73. Gerald Engström
3,6 MDR KR
Ålder: 71 Bor: Skinnskatteberg Bolag: Systemair

74. Thomas von Koch
3,5 MDR KR
Ålder: 53 Bor: Lidingö Bolag: EQT

75. Margareta Wallenius-Kleberg
3,5 MDR KR
Ålder: 82 Bor: Ekerö Bolag: Walleniusrederierna

76. Santhe Dahl
3,5 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Växjö Bolag: Vida

77. Sebastian Knutsson
3,3 MDR KR
Ålder: 50 Bor: Stockholm Bolag: King.com

78. Mats Qviberg
3,3 MDR KR
Ålder: 66 Bor: Lidingö Bolag: Öresund

79. Eva Hamrén-Larsson
3,2 MDR KR
Ålder: 66 Bor: London Bolag: Lundbergföretagen

80. Filip Engelbert
3,2 MDR KR
Ålder: 49 Bor: Lidingö Bolag: Avito

80. Jonas Nordlander
3,2 MDR KR
Ålder: 46 Bor: Stockholm Bolag: Avito

82. Johan Claesson
3,1 MDR KR
Ålder: 68 Bor: Kalmar Bolag: CA-koncernen

82. Lars-Magnus Claesson
3,1 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Crans-Montana Bolag: CA-koncernen

84. Gert-Erik Lindquist
3,0 MDR KR
Ålder: 68 Bor: Markaryd Bolag: Nibe

85. Jens von Bahr
3,0 MDR KR
Ålder: 48 Bor: Stockholm Bolag: Evolution Gaming

85. Fredrik Österberg
3,0 MDR KR
Ålder: 48. Bor. Djursholm Bolag: Evolution Gaming

87. Björn Savén
3,0 MDR KR
Ålder: 69 Bor: Danderyd Bolag: IK

88. Patrik Brummer
3,0 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Stockholm Bolag: Brummer & Partners

89. Bicky Chakraborty
3,0 MDR KR
Ålder: 76 Bor: Stockholm Bolag: Elite Hotels

90. Laurent Leksell
3,0 MDR KR
Ålder: 66 Bor: Stockholm Bolag: Elekta

91. Lennart Blecher
3,0 MDR KR
Ålder: 66 Bor: Schweiz Bolag: EQT

92. Stina Von Der Esch
2,8 MDR KR
Ålder: 54 Bor: Västerljung Bolag: Fenix Outdoor

93. Sophie Stenbeck
2,8 MDR KR
Ålder: 38 Bor: Los Angeles Bolag: Kinnevik

93. Hugo Stenbeck
2,8 MDR KR
Ålder: 39 Bor: New York Bolag: Kinnevik

95. Hans Kristian Rausing
2,8 MDR KR
Ålder: 56 Bor: Chelsea Bolag: Laval

95. Sigrid Rausing
2,8 MDR KR
Ålder: 57 Bor: London Bolag: Tetra Laval

97. Anders Bodin
2,8 MDR KR
Ålder: 72 Bor: Stockholm Bolag: Anders Bodin Förvaltning

98. Caspar Callerström
2,8 MDR KR
Ålder: 46 Bor: Stockholm Bolag: EQT

98. Harry Klagsbrun
2,8 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Stockholm Bolag: EQT

100. Martin Gren
2,7 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Malmö Bolag: Axis

101. Fredrik Rapp
2,7 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Lidingö Bolag: Pomonagruppen

102. Per Josefsson
2,7 MDR KR
Ålder: 60 Bor: Stockholm Bolag: Brummer & Partners

102. Peter Thelin
2,7 MDR KR
Ålder: 63 Bor: Stockholm Bolag: Brummer & Partners

104. Per Franzén
2,7 MDR KR
Ålder: 43 Bor: Stockholm Bolag: EQT

104. Fredrik Åtting
2,6 MDR KR
Ålder: 51 Bor: Müchen Bolag: EQT

106. Gösta Welandson
2,6 MDR KR
Ålder: 82 Bor: Smålandsstenar Bolag: Weland Värdepapper & Weland Holding

107. Karl Hedin
2,5 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Smedjebacken Bolag: AB Karl Hedin

108. Bengt Ågerup
2,4 MDR KR
Ålder: 76 Bor: Genève Bolag: Q-med

109. Robert af Jochnick
2,4 MDR KR
Ålder: 79 Bor: Djursholm Bolag: Oriflame

110. Lisbet Rausing
2,4 MDR KR
Ålder: 59 Bor: London Bolag: Arctic Group

111. Rikard Svensson
2,4 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Västerås Bolag: Arvid Svensson Invest

111. Fredrik Svensson
2,4 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Västerås Bolag: Arvid Svensson Invest

113. Nils-Olov Jönsson
2,4 MDR KR
Ålder: 85 Bor: Hovås Bolag: Vätterledens Invest

114. Max Martin
2,4 MDR KR
Ålder: 48 Bor: Los Angeles/Stockholm Gör: Låtskrivare

115. Filip Tysander
2,4 MDR KR
Ålder: 34 Bor: Stockholm Bolag: Daniel Wellington

116. Patrik Hannell
2,3 MDR KR
Ålder: 54 Bor: Falkenberg Bolag: Hannells Holding

117. Agneta Wallenstam
2,3 MDR KR
Ålder: 67 Bor: Lerum Bolag: Wallenstam

118. Jan Ståhlberg
2,3 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Stockholm Bolag: EQT

119. Torbjörn Bäck
2,2 MDR KR
Ålder: 55 Bor: Kalv Bolag: Gekås

119. Thomas Karlsson
2,2 MDR KR
Ålder: 54 Bor: Ullared Bolag: Gekås

121. Inge Thulin
2,1 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Malmö Bolag: 3M

122. Erik Ryd
2,1 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Hongkong Bolag: Hop Lun

123. Harald Mix
2,1 MDR KR
Ålder: 59 Bor: Stockholm Bolag: Altor

124. Ulf Eklöf
2 MDR KR
Ålder: 67 Bor: Norrköping Bolag: Stadium

125. Lars Andersson
2 MDR KR
Ålder: 73 Bor: Lidköping Bolag: Kvalitena

126. Anders Berntsson
2 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Göteborg Bolag: Wallenstam

127. Jan Bengtsson
2 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Danderyd Bolag: H&M

127. Nils Tham
2 MDR KR
Ålder: 34 Bor: Stockholm Bolag: H&M

127 Carl Tham
2 MDR
Ålder: 40 Bor: Stockholm Bolag: H&M

127. Lina Tham von Heidenstam
2 MDR KR
Ålder: 43 Bor: Djursholm Bolag: H&M

131. Niklas Adalberth
2,0 MDR KR
Ålder: 37 Bor: Stockholm Bolag: Klarna

132. Olof Hallrup
2 MDR KR
Ålder: 61 Bor: Växjö Bolag: Fortnox

133. Stefan Glevén
2,0 MDR KR
Ålder: 44 Bor: Nacka Bolag: EQT

134. Ludvig Strigeus
1,9 MDR KR
Ålder: 38 Bor: Göteborg Bolag: Spotify

135. Per Sandberg
1,9 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Bjärred Bolag: Sandberg Development

136. Robert Andreen
1,9 MDR KR
Ålder: 76 Bor: Stockholm Bolag: Nordic Capital

137. Carl Manneh
1,9 MDR KR
Ålder: 42 Bor: Stockholm Bolag: Mojang

138. Lars Lannfelt
1,9 MDR KR
Ålder: 70 Bor: Stockholm Bolag: Bioarctic

139. Patrick Söderlund
1,9 MDR KR
Ålder: 46 Bor: Stockholm Bolag: Electronic Arts

140. Åke Bonnier
1,9 MDR KR
Ålder: 61 Bor: Skara Bolag: Bonnier

140. Pontus Bonnier
1,8 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Stockholm Bolag: Bonnier

142. Joakim Alm
1,8 MDR KR
Ålder: 58 Bor: Stockholm Bolag: Alm Equity

143. Magnus Nilsson
1,8 MDR KR
Ålder: 64 Bor: Stockholm Bolag: Izettle

144. Fredrik Palmstierna
1,8 MDR KR
Ålder: 73 Bor: Stockholm Bolag: Latour

145. Erik Stenberg
1,8 MDR KR
Ålder: 56 Bor: Karlstad Bolag: THQ Nordic

146. Peter Carlsson
1,8 MDR KR
Ålder: 49 Bor: Stockholm Bolag: Northvolt

147. Clas Nicolin
1,8 MDR KR
Ålder: 71 Bor: Stockhoplm Bolag: Dellner Couplers

148. Bo Göransson
1,7 MDR KR
Ålder: 81 Bor: London Bolag: Intrum Justitia

149. Leif Gustavsson
1,7 MDR KR
Ålder: 74 Bor: Markaryd Bolag: Nibe

150. Benny Andersson
1,7 MDR KR
Ålder: 72 Bor: Stockholm Bolag: Abba

151. Karl Perlhagen
1,7 MDR KR
Ålder: 49 Bor: Djursholm Bolag: Volati

152. Henric Wiman
1,7 MDR KR
Ålder: 72 Bor: Bromma Bolag: Wallenstam

153. Lars Markgren
1,6 MDR KR
Ålder: 56 Bor: Stocksund Bolag: King.com

154. Pär Sandå
1,6 MDR KR
Ålder: 54 Bor: Fort Lauderdale Bolag: Pan Capital

155. Dag Landvik
1,6 MDR KR
Ålder: 76 Bor: Saltsjö-Boo Bolag: Fagerdala

156. Annika Bootsman Kleberg
1,5 MDR KR
Ålder: 54 Bor: Ekerö Bolag: Walleniusrederierna
156. Jonas Kleberg
1,5 MDR KR
Ålder: 56 Bor: Stockholm Bolag: Walleniusrederierna

158. Peter Lindell
1,5 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Stockholm Bolag: Lerit Förvaltning

159. Anders Ström
1,5 MDR KR
Ålder: 48 Bor: London Bolag: Unibet

160. Bengt Hjelm
1,5 MDR KR
Ålder: 76 Bor: Höllviken Bolag: Nibe

161. Lovisa Hamrin
1,5 MDR KR
Ålder: 46 Bor: Husqvarna Bolag: Herenco

162. Anders Forsgren
1,5 MDR KR
Ålder: 67 Bor: Enebyberg Bolag: Rusta

163. Björn Ulvaeus
1,5 MDR KR
Ålder: 74 Bor: Djursholm Bolag: Abba

164. Jacob de Geer
1,5 MDR KR
Ålder: 44 Bor: Upplands Väsby Bolag: Izettle

165. Magnus Olsson
1,5 MDR KR
Ålder: 37 Bor: Förenade Arabemiraten Bolag: Careem

166. Thomas Eldered
1,4 MDR KR
Ålder: 59 Bor: Västerhaninge Bolag: Recipharm

167. Hampus Ericsson
1,4 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Kungsbacka Bolag: JCE-gruppen

169. Sven Philip-Sörensen
1,4 MDR KR
Ålder: 77 Bor: Gloucestershire Bolag: Securitas

170. Carl-Henric Svanberg
1,4 MDR KR
Ålder: 68 Bor: Stockholm Bolag: Volvo/BP

171. Zlatan Ibrahimovic
1,4 MDR KR
Ålder: 38 Bor: Los Angeles Gör: Fotbollsproffs

172. Håkan Roos
1,4 MDR KR
Ålder: 65 Bor: Stockholm Bolag: Izettle

173. Niklas Östberg
1,4 MDR KR
Ålder: 39 Bor: Zürich Bolag: Delivery Hero

174. Torsten Jansson
1,3 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Göteborg Bolag: New Wave Group

175. Patrik Stymne
1,3 MDR KR
Ålder: 53 Bor: Enskede Bolag: King.com

176. Johan Edlund
1,3 MDR KR
Ålder: 42 Bor: Stockholm Bolag: Carlbergssjön

177. Pär Gellerfors
1,3 MDR KR
Ålder: 72 Bor: Lidingö Bolag: Bioarctic

178. Kerstin Skarne
1,3 MDR KR
Ålder: 71 Bor: Stocksund Bolag: John Mattsson

179. Jonas Sjögren
1,3 MDR KR
Ålder: 53 Bor: Stockholm Bolag: Roxette Photo/Storytel

180. Bo Larsson
1,2 MDR KR
Ålder: 74 Bor: Nydala Bolag: Trioplas

181. Anna Benjamin
1,2 MDR KR
Ålder: 43 Bor: Stockholm Bolag: Itab

182. Martin Nordin
1,2 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Schweiz Bolag: Fenix Outdoor

183. Karl-Otto Bonnier
1,2 MDR KR
Ålder: 76 Bor: Stockholm Bolag: Bonnier

184. Anita Paulsson
1,2 MDR KR
Ålder: 57 Bor: Båstad Bolag: Peab

185. Thomas Hartwig
1,2 MDR KR
Ålder: 44 Bor: Lidingö Bolag: King

187. Patrik Tigerschiöld
1,2 MDR KR
Ålder: 55 Bor: Stockholm Bolag: Bure

188. Michael Knutsson
1,0 MDR KR
Ålder: 58 Bor: Göteborg Bolag: Betsson, Net Ent

189. Staffan Persson
1 MDR KR
Ålder: 63 Bor: Stockholm Bolag: Neonet, Unibet

190. Stefan Bengtsson
1 MDR KR
Ålder: 47 Bor: Danderyd Bolag: H&M

191. Bengt Julander
1 MDR KR
Ålder: Bor: Bolag: Medcap, Calliditas

192. Lars Backsell
1 MDR KR
Ålder: Bor: Bolag: Recipharm

193. Johan Löf
1 MDR KR
Ålder: 50 Bor: Djursholm Bolag: Raysearch Laboratories

194. Mats Paulsson
1 MDR KR
Ålder: 75 Bor: Båstad Bolag: Peab

195. Eva Bonnier
1 MDR KR
Ålder: 74 Bor: Stockholm Bolag: Bonnier

196. Bo Jesper Hansen
1 MDR KR
Ålder: 62 Bor: Schweiz Bolag: Karolinska Development, Sobi, Ablynx

197. Elisabeth Jancke Brandberg
1 MDR KR
Ålder: 75 Bor: Djursholm Bolag: Axis

198. Leif Kristensson
1 MDR KR
Ålder: 86 Bor: Rönnäng Bolag: K-Svets Ventures

199. Lennart Grebelius
1 MDR KR
Ålder: 67 Bor Göteborg Bolag: Sätila Holding

200. Bengt Hagnö
1 MDR KR
Ålder: 79 Bor: Göteborg Bolag: Spotify

201. Jan Barchan
1 MDR KR
Ålder: 73 Bor: Malmö Bolag: Arcam

202. Staffan Dahlström
1 MDR KR
Ålder: 52 Bor: Harplinge Bolag: HMS Networks

203. Ilija Batljan
1 MDR KR
Ålder: 52 Bor: Stockholm Bolag: SBB

204. Torbjörn Kronander
1 MDR KR
Ålder: 62 Bor: Stockholm Bolag: Sectra

205. Jan Olof Brüer
1 MDR KR
Ålder: 68 Bor: Linköping Bolag: Sectra

206. Sten Dybeck
1 MDR KR
Ålder: 85 Bor: Danderyd Bolag: Avanza m fl

Källa: Veckans Affärer

 
ads

Tips